Chord Gitar Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma.

(Intro)       
             

                 
Karepmu piye tak umbar wae
            
 Ra kuat rasane
   
Mbiyen ngono saiki ngene
 
Opo mergo aku kere..

                 
Roso sayangku ra bakal mati
            
 Aku ra ngapusi
  
Saben dino aku ngenteni
   
sliramu ra bali bali..

                    
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
                      
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
    
Eh, malah saiki kowe minggat karo liyane

 Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane..

              
 Bacut atiku, dirungokke
                            
Ora mung sakpenak ninggal ra ono sebabe
    
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
   
Cintaku setengah mati malah kok tinggalke

(Chorus)
                 
Karepmu piye tak umbar wae
            
 Ra kuat rasane
   
Mbiyen ngono saiki ngene
 
Opo mergo aku kere..

                 
Roso sayangku ra bakal mati
            
 Aku ra ngapusi
  
Saben dino aku ngenteni
   
sliramu ra bali bali..

                           
Nyesel nek kelingan jaman mbiyen iseh gandengan
                           
Udan-udan ngiyup neng sawah romantis tenan
  
Saiki wis bahkan ora tau paprasan
     
Ming eruh pisan kuwi wae kowe ro sandingan

              
 Jan, neng dodo remuk rasane
             
 Jan, weruh kowe ro liyane

 Opo kowe ra sadar kowe tak wanti-wanti

 Nganti tekan saiki aku setia ngenteni..

(Chorus)
                 
Karepmu piye tak umbar wae
            
 Ra kuat rasane
   
Mbiyen ngono saiki ngene
 
Opo mergo aku kere..

                 
Roso sayangku ra bakal mati
            
 Aku ra ngapusi
  
Saben dino aku ngenteni
   
sliramu ra bali bali..

                          
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
                      
Senajan aku wes cidro aku mung ngempet loro
    
Wes kowe piye kono kono sak karepmu kono
 
Aku tak dewe wae timbang ming tambah loro..

                  
 Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
                    
 Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan

 Jane ki namung sepele masalah percintaan

 Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

(Chorus)
                 
Karepmu piye tak umbar wae
            
 Ra kuat rasane
   
Mbiyen ngono saiki ngene
 
Opo mergo aku kere..

                 
Roso sayangku ra bakal mati
            
 Aku ra ngapusi
  
Saben dino aku ngenteni
                     
sliramu ra bali bali..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma, Lirik Lagu Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma, Kunci Gitar Bondo Opo Tresno – Nella Kharisma