Chord Gitar Dalan Lurus – Hendra Kumbara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dalan Lurus – Hendra Kumbara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dalan Lurus – Hendra Kumbara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dalan Lurus – Hendra Kumbara.

(Intro)  [G/B] ..
         [G/B] ..
            [D/F#]
          

                 
 saben lewat dalan iki..
         [G/B]       
 maktratap rasaning ati..
  
senajan mung sedelo
                 [D/F#]
senajan sak kedepan moto
                    
rasane loro ning ati gelo..

                  
 saben mlaku turut ndalan
      [G/B]        
 rasane tansah kelingan..

aku wis rumongso
              [D/F#]
pancen dudu sopo sopo..
      
sing aku iso
                      
mung usaha lan.. ndungo..

(Chorus)
     
ora ono liyo
                
sing ning njero dodo..
          
yo mung siji..
                     
tak patri ning njero ati..

           
rabakal berpaling..
                                 
mung jenengmu sing tak eling eling..
                         
raono liyane sing iso nggantekke..
                                
yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
             
tulus lan percoyo..
                          
dalan lurus marang sing Kuoso..

(Intro)  [G/B] ..
         [G/B] ..
            [D/F#]
          ..

                  
 saben mlaku turut ndalan
      [G/B]        
 rasane tansah kelingan..

aku wis rumongso
              [D/F#]
pancen dudu sopo sopo..
      
sing aku iso
                      
mung usaha lan.. ndungo..

(Chorus)
     
ora ono liyo
                
sing ning njero dodo..
          
yo mung siji..
                     
tak patri ning njero ati..

           
rabakal berpaling..
                                 
mung jenengmu sing tak eling eling..
                         
raono liyane sing iso nggantekke..
                                
yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
             
tulus lan percoyo..
                            [D/F#]
dalan lurus marang sing Kuoso..
                            
dalan lurus marang sing Kuoso..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dalan Lurus – Hendra Kumbara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dalan Lurus – Hendra Kumbara, Lirik Lagu Dalan Lurus – Hendra Kumbara, Kunci Gitar Dalan Lurus – Hendra Kumbara