chord gitar

Chord Gitar Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk.

(Intro)    
             

     
mung biso mendem roso
     
sing ono ning dodo..
                   
ngrumangsani aku dudu.. sopo-sopo
  
kadung jeru anggonku
            
nresnani sliramu..
                           
nayuh wewangine kembang ing atiku..


pancen aku ngakoni..

kekuranganku iki
                 
tak kuatke nrimo sak jeroning ati
  
telat ngungkapne roso
           
kasep kok disik'i..
                          
kidung pujangga tresnaku misah ati..

(Chorus)
                       
sak durunge.. ojo dadi atimu..
                         
sak uwise.. tak jaluk sepuramu..
                        
manut wae.. dhawuh suara atimu
                             
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

(Int.)    
          


pancen aku ngakoni..

kekuranganku iki
                    
tak kuatke nrimo sak jeroning ati
  
telat ngungkapne roso
           
kasep kok disik'i..
                          
kidung pujangga tresnaku misah ati..

(Chorus)
                       
sak durunge.. ojo dadi atimu..
                         
sak uwise.. tak jaluk sepuramu..
                        
manut wae.. dhawuh suara atimu
                             
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

                         
krenteg ati..ku kepengen ketemu
                           
krungu dewe.. saka ing pangucapmu
                         
yen saiki.. wis ana penggantiku
                             
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu
                           
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

(Outro)       

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk, Lirik Lagu Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk, Kunci Gitar Dawuhe Atimu – Erick Sukirgenk


Diterbitkan

dalam

oleh