Chord Gitar Impen Sewates Angen – Rheyna Morena

Berikut ini merupakan Chord Gitar Impen Sewates Angen – Rheyna Morena. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Impen Sewates Angen – Rheyna Morena, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Impen Sewates Angen – Rheyna Morena.

Capo di fret 5

          
tak relakno awakmu..
         
adoh soko awakku
           
tak ikhlasno atiku..
             
nglalekno awakmu..

          
mungkin iki dalanku
                
kanggo ninggalke awakmu
       
inilah pilihanku
                   
yang terbaik.. untukmu..

(Chorus)
           
ra tau tak bayangke
              
bakal koyo ngene akhire..
       
rosoku ra percoyo..
        
koyo ngene dadine..

           
ku tau kau masih sayang..
          
koyo seng tak rasake
                  
gare impen sewates angen..

(Intro)    

            
akhiring.. cerito..
                           
soal katresnan antara neng dewe..
           
kabeh wes.. ilang..
                    
gare impen.. sewates angen..

(Intro)    
           

          
mungkin iki dalanku
                
kanggo ninggalke awakmu
       
inilah pilihanku
                   
yang terbaik.. untukmu..

(Chorus)
           
ra tau tak bayangke
              
bakal koyo ngene akhire..
       
rosoku ra percoyo..
        
koyo ngene dadine..

           
ku tau kau masih sayang..
          
koyo seng tak rasake
                  
gare impen sewates angen..

           
ra tau tak bayangke
              
bakal koyo ngene akhire..
       
rosoku ra percoyo..
        
koyo ngene dadine..

           
ku tau kau masih sayang..
          
koyo seng tak rasake
                  
gare impen sewates angen..



Rheyna Morena - Impen Sewates Angen[

          
tak relakno awakmu..
        
adoh soko awakku
           
tak ikhlasno atiku..
            
nglalekno awakmu..

          
mungkin iki dalanku
               
kanggo ninggalke awakmu
       
inilah pilihanku
                  
yang terbaik.. untukmu..

(Chorus)
           
ra tau tak bayangke
              
bakal koyo ngene akhire..
       
rosoku ra percoyo..
        
koyo ngene dadine..

           
ku tau kau masih sayang..
          
koyo seng tak rasake
                 
gare impen sewates angen..

(Intro)    

            
akhiring.. cerito..
                          
soal katresnan antara neng dewe..
           
kabeh wes.. ilang..
                   
gare impen.. sewates angen..

(Intro)    
           

          
mungkin iki dalanku
               
kanggo ninggalke awakmu
       
inilah pilihanku
                  
yang terbaik.. untukmu..

(Chorus)
           
ra tau tak bayangke
              
bakal koyo ngene akhire..
       
rosoku ra percoyo..
        
koyo ngene dadine..

           
ku tau kau masih sayang..
          
koyo seng tak rasake
                 
gare impen sewates angen..

           
ra tau tak bayangke
              
bakal koyo ngene akhire..
       
rosoku ra percoyo..
        
koyo ngene dadine..

           
ku tau kau masih sayang..
          
koyo seng tak rasake
                 
gare impen sewates angen..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Impen Sewates Angen – Rheyna Morena yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Impen Sewates Angen – Rheyna Morena, Lirik Lagu Impen Sewates Angen – Rheyna Morena, Kunci Gitar Impen Sewates Angen – Rheyna Morena