Chord Gitar Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha.

(Intro)        
                ..

               
kacu biru.. sing mok wehne aku..
                    
tondo tresno tulus atimu..
              
tak simpen, tak jogo..
            
gawe pelipur atiku..
                        
yen aku kangen marang sliramu..

                      
saikine.. neng endi paranmu..
                     
kowe cidro janji karo aku..
          
loro rasane atiku..
                
kowe tego ninggal aku..
                          
ra biso nrimo.. kahanan uripku..

(Chorus)
                 
opo.. aku kurang sayang..
                
opo.. kowe ra kelingan..
                            
saiki kowe.. nduweni tresno liyan..
       
kacu biru sing tak sayang..
           
tak simpen dadi kenangan..
                   
saksi bisu.. atiku kelaran..

(Int.)        
               

               
kacu biru.. sing mok wehne aku..
                    
tondo tresno tulus atimu..
              
tak simpen, tak jogo..
            
gawe pelipur atiku..
                        
yen aku kangen marang sliramu..

                      
saikine.. neng endi paranmu..
                     
kowe cidro janji karo aku..
          
loro rasane atiku..
                
kowe tego ninggal aku..
                          
ra biso nrimo.. kahanan uripku..

(Chorus)
                 
opo.. aku kurang sayang..
                
opo.. kowe ra kelingan..
                            
saiki kowe.. nduweni tresno liyan..
       
kacu biru sing tak sayang..
           
tak simpen dadi kenangan..
                   
saksi bisu.. atiku kelaran..

                 
opo.. aku kurang sayang..
                
opo.. kowe ra kelingan..
                            
saiki kowe.. nduweni tresno liyan..
       
kacu biru sing tak sayang..
           
tak simpen dadi kenangan..
                   
saksi bisu.. atiku kelaran..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha, Lirik Lagu Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha, Kunci Gitar Kacu Biru (DJ Kentrung Full Bass) – Mala Agatha