chord gitar

Chord Gitar Kangen – Kuli Hoa Hoe

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen – Kuli Hoa Hoe. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen – Kuli Hoa Hoe, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen – Kuli Hoa Hoe.

Capo di fret 5

        
  masih bersama
kuli kuli pabrik..
             
 ter hoa hoe..


aku sih kelingan
   
waktu aku cilik
         
dolan ngasi lali mangan..
                        
siki wes gede sibuk golek pangan
   
ngasi lali dolan..


sepurane pak bu..
                    
yen taun iki anakmu durung iso bali
                         
mergo sibuk nguli awan lan wengi
  
tapi aku janji..

               
 yen mengko wayae aku prei
            
 aku mesti bali..

(Chorus)
                 
aku.. kangen pengen ketemu..
                   
ibuku bapakku i miss you..
               
ku kangen sliramu..

                  
pengen.. banget bali rasane..
                    
nasibe siki ku nang kene..
               
kudu nyambut gawe..

(Int.)      


aku sih kelingan
   
waktu aku cilik
         
dolan ngasi lali mangan..
                        
siki wes gede sibuk golek pangan
   
ngasi lali dolan..


sepurane pak bu..
                    
yen taun iki anakmu durung iso bali
                         
mergo sibuk nguli awan lan wengi
  
tapi aku janji..

               
 yen mengko wayae aku prei
            
 aku mesti bali..

(Chorus)
                 
aku.. kangen pengen ketemu..
                   
ibuku bapakku i miss you..
               
ku kangen sliramu..

                  
pengen.. banget bali rasane..
                    
nasibe siki ku nang kene..
               
kudu nyambut gawe..

                 
aku.. kangen pengen ketemu..
                   
ibuku bapakku i miss you..
               
ku kangen sliramu..

                  
pengen.. banget bali rasane..
                    
nasibe siki ku nang kene..
                  
kudu nyambut gawe..



Kuli Hoa Hoe - Kangen[

        
  masih bersama
kuli kuli pabrik..
            
 ter hoa hoe..


aku sih kelingan
   
waktu aku cilik
         
dolan ngasi lali mangan..
                        
siki wes gede sibuk golek pangan
   
ngasi lali dolan..


sepurane pak bu..
                    
yen taun iki anakmu durung iso bali
                         
mergo sibuk nguli awan lan wengi
  
tapi aku janji..

               
 yen mengko wayae aku prei
            
 aku mesti bali..

(Chorus)
                 
aku.. kangen pengen ketemu..
                   
ibuku bapakku i miss you..
               
ku kangen sliramu..

                  
pengen.. banget bali rasane..
                    
nasibe siki ku nang kene..
               
kudu nyambut gawe..

(Int.)      


aku sih kelingan
   
waktu aku cilik
         
dolan ngasi lali mangan..
                        
siki wes gede sibuk golek pangan
   
ngasi lali dolan..


sepurane pak bu..
                    
yen taun iki anakmu durung iso bali
                         
mergo sibuk nguli awan lan wengi
  
tapi aku janji..

               
 yen mengko wayae aku prei
            
 aku mesti bali..

(Chorus)
                 
aku.. kangen pengen ketemu..
                   
ibuku bapakku i miss you..
               
ku kangen sliramu..

                  
pengen.. banget bali rasane..
                    
nasibe siki ku nang kene..
               
kudu nyambut gawe..

                 
aku.. kangen pengen ketemu..
                   
ibuku bapakku i miss you..
               
ku kangen sliramu..

                  
pengen.. banget bali rasane..
                    
nasibe siki ku nang kene..
                  
kudu nyambut gawe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen – Kuli Hoa Hoe yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen – Kuli Hoa Hoe, Lirik Lagu Kangen – Kuli Hoa Hoe, Kunci Gitar Kangen – Kuli Hoa Hoe


Posted

in

by