chord gitar

Chord Gitar Korban Kangen – Eny Sagita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Korban Kangen – Eny Sagita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Korban Kangen – Eny Sagita, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Korban Kangen – Eny Sagita.

(Intro)    
           
           
           

            
roso sing tak songgo
              
tansah keronto-ronto..
          
tulus roso tresno
           
ora ono sing liyo

           
mung swarane angin
                  
sing tansah nyayat batin
         
kelingan esemmu,
             
kangen tansoyo jeru

(Intro)    

(Chorus)
              
wong bagus.. pepujanku..
              
aku.. kangen.. rindu..
                
sumanding.. ning sisihku..
              
ngobati roso kangenku..

(Intro)    
           
           
           

            
roso sing tak songgo
              
tansah keronto-ronto..
          
tulus roso tresno
           
ora ono sing liyo

           
mung swarane angin
                  
sing tansah nyayat batin
         
kelingan esemmu,
             
kangen tansoyo jeru

(Intro)    

(Chorus)
              
wong bagus.. pepujanku..
              
aku.. kangen.. rindu..
                
sumanding.. ning sisihku..
              
ngobati roso kangenku..

              
wong bagus.. pepujanku..
              
aku.. kangen.. rindu..
                
sumanding.. ning sisihku..
              
ngobati roso kangenku..



Eny Sagita - Korban Kangen[

(Intro)    
           
           
           

            
roso sing tak songgo
             
tansah keronto-ronto..
         
tulus roso tresno
           
ora ono sing liyo

           
mung swarane angin
                 
sing tansah nyayat batin
        
kelingan esemmu,
             
kangen tansoyo jeru

(Intro)    

(Chorus)
              
wong bagus.. pepujanku..
             
aku.. kangen.. rindu..
                
sumanding.. ning sisihku..
             
ngobati roso kangenku..

(Intro)    
           
           
           

            
roso sing tak songgo
             
tansah keronto-ronto..
         
tulus roso tresno
           
ora ono sing liyo

           
mung swarane angin
                 
sing tansah nyayat batin
        
kelingan esemmu,
             
kangen tansoyo jeru

(Intro)    

(Chorus)
              
wong bagus.. pepujanku..
             
aku.. kangen.. rindu..
                
sumanding.. ning sisihku..
             
ngobati roso kangenku..

              
wong bagus.. pepujanku..
             
aku.. kangen.. rindu..
                
sumanding.. ning sisihku..
             
ngobati roso kangenku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Korban Kangen – Eny Sagita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Korban Kangen – Eny Sagita, Lirik Lagu Korban Kangen – Eny Sagita, Kunci Gitar Korban Kangen – Eny Sagita


Diterbitkan

dalam

oleh