chord gitar

Chord Gitar LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel

Berikut ini merupakan Chord Gitar LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel.

Capo di fret 3

(Intro)    
           

                
kowe.. ojo sambat wae
                       
kabeh po wae.. akeh butuhe..
                
mrene.. ayo podo mrene
                              
cerito ning kene.. yo opo enak'e..


 nduwe utang yo kudu di saur

 angsuranmu ojo lali disaur
                                   
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         ()
ngomongo aku..

(Reff)
                                
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    
seumpamane temenan aku isoke
                      
iku kabeh bakalan tak turuti

      
ndak usah ngaleh
                          
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Intro)    

                
mrene.. ayo podo mrene
                              
cerito ning kene.. yo opo enak'e..


 nduwe utang yo kudu di saur

 angsuranmu ojo lali disaur
                                   
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         ()
ngomongo aku..

(Reff)
                                
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    
seumpamane temenan aku isoke
                      
iku kabeh bakalan tak turuti

      
ndak usah ngaleh
                          
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Outro)    
            



Jovita Aurel - LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng ) Reggae Version[

(Intro)    
           

                
kowe.. ojo sambat wae
                      
kabeh po wae.. akeh butuhe..
                
mrene.. ayo podo mrene
                             
cerito ning kene.. yo opo enak'e..


 nduwe utang yo kudu di saur

 angsuranmu ojo lali disaur
                                  
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         ()
ngomongo aku..

(Reff)
                                
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    
seumpamane temenan aku isoke
                      
iku kabeh bakalan tak turuti

      
ndak usah ngaleh
                          
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Intro) 
   

                
mrene.. ayo podo mrene
                             
cerito ning kene.. yo opo enak'e..


 nduwe utang yo kudu di saur

 angsuranmu ojo lali disaur
                                  
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         ()
ngomongo aku..

(Reff)
                                
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    
seumpamane temenan aku isoke
                      
iku kabeh bakalan tak turuti

      
ndak usah ngaleh
                          
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Outro)    
            

Sekian informasi mengenai Chord Gitar LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel, Lirik Lagu LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel, Kunci Gitar LAXED (Se’umpomo Nangis Bareng) Reggae Version – Jovita Aurel


Diterbitkan

dalam

oleh