chord gitar

Chord Gitar Lelakon – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lelakon – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lelakon – Didi Kempot, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lelakon – Didi Kempot.

(Intro)    

             [G/B]
 Tak rewangi urip koyo ngene
                
 Ngempet mangan lali ngombe..
               [G/B]
 Sakbendino aku mung eling kowe
          
 Kok tego tegane..

                          [G/B]
Ngapusi awakku, Nglarani atiku..
               [D/F#]    
Gek opo salahku, opo to dosaku..

(Chorus)
       
Oh lelakon..
                  
Uripku kok koyo ngene..
                   
Wiwit cilik nganti gede,
              
Rekoso ora ono entek'e..

       
Oh lelakon..
                    
Gek nganti kapan pupuse..
                   
Gek nganti kapan pupute
                   
Uripku kok terus koyo ngene
       
Oh lelakon..

(Interlude)    [G/B]    
                   

             [G/B]
 Tak rewangi urip koyo ngene
                
 Ngempet mangan lali ngombe..
               [G/B]
 Sakbendino aku mung eling kowe
          
 Kok tego tegane..

                          [G/B]
Ngapusi awakku, Nglarani atiku..
               [D/F#]    
Gek opo salahku, opo to dosaku..

(Chorus)
       
Oh lelakon..
                  
Uripku kok koyo ngene..
                   
Wiwit cilik nganti gede,
              
Rekoso ora ono entek'e..

       
Oh lelakon..
                    
Gek nganti kapan pupuse..
                   
Gek nganti kapan pupute
                   
Uripku kok terus koyo ngene

       
Oh lelakon..
                  
Uripku kok koyo ngene..
                   
Wiwit cilik nganti gede,
              
Rekoso ora ono entek'e..

       
Oh lelakon..
                    
Gek nganti kapan pupuse..
                   
Gek nganti kapan pupute
                   
Uripku kok terus koyo ngene
       
Oh lelakon..

(Outro) 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lelakon – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lelakon – Didi Kempot, Lirik Lagu Lelakon – Didi Kempot, Kunci Gitar Lelakon – Didi Kempot


Diterbitkan

dalam

oleh