chord gitar

Chord Gitar Lewung – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lewung – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lewung – Nella Kharisma, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lewung – Nella Kharisma.

(Intro)     
           

            
Dadi lewung atiku..
                  
Nalikane sepisan ketemu..
                
Wong bagus dadi laku..
                         
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              
Kinurban jiwo rogo..
                          
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              
Lir nguyahi segoro..
                    
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 
Suwe nggonku ngenteni..
                         
Lewung ing ati gak entuk jampi
            
dadyo ati sawiji..
                   
Nadyan.. abot tak lakoni..

               
Sabdo pandhito ratu..
                       
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               
Mugi Gusti nglilani..
                    
Tresnaku bakal ginowo mati..

(Interlude)     
               

            
Dadi lewung atiku..
                  
Nalikane sepisan ketemu..
                
Wong bagus dadi laku..
                         
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              
Kinurban jiwo rogo..
                          
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              
Lir nguyahi segoro..
                    
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 
Suwe nggonku ngenteni..
                         
Lewung ing ati gak entuk jampi
            
dadyo ati sawiji..
                   
Nadyan.. abot tak lakoni..

               
Sabdo pandhito ratu..
                       
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               
Mugi Gusti nglilani..
                    
Tresnaku bakal ginowo mati..



Nella Kharisma - Lewung[

(Intro)     
           

            
Dadi lewung atiku..
                 
Nalikane sepisan ketemu..
                
Wong bagus dadi laku..
                       
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              
Kinurban jiwo rogo..
                         
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              
Lir nguyahi segoro..
                  
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 
Suwe nggonku ngenteni..
                         
Lewung ing ati gak entuk jampi
            
dadyo ati sawiji..
                  
Nadyan.. abot tak lakoni..

               
Sabdo pandhito ratu..
                      
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               
Mugi Gusti nglilani..
                  
Tresnaku bakal ginowo mati..

(Interlude)     
               

            
Dadi lewung atiku..
                 
Nalikane sepisan ketemu..
                
Wong bagus dadi laku..
                       
Nggodha ati.. rinten siang dalu..

              
Kinurban jiwo rogo..
                         
Ngundang roso tumetes sing kalbu..
              
Lir nguyahi segoro..
                  
Datan biso ngluluhke atimu..

(Chorus)
                 
Suwe nggonku ngenteni..
                         
Lewung ing ati gak entuk jampi
            
dadyo ati sawiji..
                  
Nadyan.. abot tak lakoni..

               
Sabdo pandhito ratu..
                      
Mring sliramu dadyo sisihanku..
               
Mugi Gusti nglilani..
                  
Tresnaku bakal ginowo mati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lewung – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lewung – Nella Kharisma, Lirik Lagu Lewung – Nella Kharisma, Kunci Gitar Lewung – Nella Kharisma


Posted

in

by