chord gitar

Chord Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon

Berikut ini merupakan Chord Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon.

(Intro)    
           

                 
kaduhung sagede gunung..
                      
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
                        
pangling bengetna gelis pisan..

                   
bahelamah.. maneh caludih..
                     
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       
naha maneh lewih mulus
       
disaat jeng urang putus
       
naha maneh lewih renyah
                     
saprak jeng urang papisah

       
naha maneh lewih gurih
         
saprak lila teu papangih
       
naha maneh lewih lejat
                     
nyieun urang kasuat suat..

(Rapp)

naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?

padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep

make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
       
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
  
ningali maneh ayeuna hate asa melag
     
komo ningali kabogoh maneh
nu beungeutna rempag
  
tapi aing boga elmu
anyar keur dilakukeun
      
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun..

                 
kaduhung sagede gunung..
                      
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
                        
pangling bengetna gelis pisan..

                   
bahelamah.. maneh caludih..
                     
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       
naha maneh lewih mulus
       
disaat jeng urang putus
       
naha maneh lewih renyah
                     
saprak jeng urang papisah

       
naha maneh lewih gurih
         
saprak lila teu papangih
       
naha maneh lewih lejat
                      
saprak jeung urang papegat

       
naha maneh lewih mulus
       
disaat jeng urang putus
       
naha maneh lewih renyah
                     
saprak jeng urang papisah

       
naha maneh lewih gurih
         
saprak lila teu papangih
       
naha maneh lewih lejat
                     
nyieun urang kasuat suat..

(Outro)    



Lain Udin And Friends X Asep Balon - M.L.M (Mantan Leuwih Mulus)[

(Intro)    
           

                 
kaduhung sagede gunung..
                      
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
                        
pangling bengetna gelis pisan..

                   
bahelamah.. maneh caludih..
                     
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       
naha maneh lewih mulus
       
disaat jeng urang putus
       
naha maneh lewih renyah
                     
saprak jeng urang papisah

       
naha maneh lewih gurih
         
saprak lila teu papangih
       
naha maneh lewih lejat
                     
nyieun urang kasuat suat..

(Rapp)

naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?

padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep

make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
       
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
  
ningali maneh ayeuna hate asa melag
     
komo ningali kabogoh maneh
nu beungeutna rempag
  
tapi aing boga elmu
anyar keur dilakukeun
      
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun..

                 
kaduhung sagede gunung..
                      
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
                        
pangling bengetna gelis pisan..

                   
bahelamah.. maneh caludih..
                     
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       
naha maneh lewih mulus
       
disaat jeng urang putus
       
naha maneh lewih renyah
                     
saprak jeng urang papisah

       
naha maneh lewih gurih
         
saprak lila teu papangih
       
naha maneh lewih lejat
                      
saprak jeung urang papegat

       
naha maneh lewih mulus
       
disaat jeng urang putus
       
naha maneh lewih renyah
                     
saprak jeng urang papisah

       
naha maneh lewih gurih
         
saprak lila teu papangih
       
naha maneh lewih lejat
                     
nyieun urang kasuat suat..

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon, Lirik Lagu M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon, Kunci Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) – Lain Udin And Friends X Asep Balon