chord gitar

Chord Gitar Mboh Ra Mikir – Intan Chacha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mboh Ra Mikir – Intan Chacha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mboh Ra Mikir – Intan Chacha, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mboh Ra Mikir – Intan Chacha.

Capo di fret 5

(Intro)       
              

                      
tak pikir kok mumet dewe
                     
tak los ke ben sakarepe
                    
aku ngono nyantai wae
                          
seng penting tak nyambut gawe

                       
mbodelmu kok gampang nesu
                       
wes ngerti wong kui kleru
                   
tak omongi malah nesu
                      
lha kok kowe nyalahne aku

                
ora tau sobo ngomah
                     
dolan bengi kliwat wayah
                    
ra mikir.. anak sekolah
                   
ra mikir.. susune bocah

                 
wira wiri rono rene
                  
koyo ora akeh butuhe
                      
jare seng penting gayane
                    
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng

(Int.)       
             

                      
tak pikir kok mumet dewe
                     
tak los ke ben sakarepe
                    
aku ngono nyantai wae
                          
seng penting tak nyambut gawe

                       
mbodelmu kok gampang nesu
                       
wes ngerti wong kui kleru
                   
tak omongi malah nesu
                      
lha kok kowe nyalahne aku

                
ora tau sobo ngomah
                     
dolan bengi kliwat wayah
                    
ra mikir.. anak sekolah
                   
ra mikir.. susune bocah

                 
wira wiri rono rene
                  
koyo ora akeh butuhe
                      
jare seng penting gayane
                    
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng..



Intan Chacha - Mboh Ra Mikir[

(Intro)       
              

                      
tak pikir kok mumet dewe
                     
tak los ke ben sakarepe
                    
aku ngono nyantai wae
                          
seng penting tak nyambut gawe

                       
mbodelmu kok gampang nesu
                       
wes ngerti wong kui kleru
                   
tak omongi malah nesu
                      
lha kok kowe nyalahne aku

                
ora tau sobo ngomah
                     
dolan bengi kliwat wayah
                    
ra mikir.. anak sekolah
                   
ra mikir.. susune bocah

                 
wira wiri rono rene
                  
koyo ora akeh butuhe
                      
jare seng penting gayane
                    
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng

(Int.)       
             

                      
tak pikir kok mumet dewe
                     
tak los ke ben sakarepe
                    
aku ngono nyantai wae
                          
seng penting tak nyambut gawe

                       
mbodelmu kok gampang nesu
                       
wes ngerti wong kui kleru
                   
tak omongi malah nesu
                      
lha kok kowe nyalahne aku

                
ora tau sobo ngomah
                     
dolan bengi kliwat wayah
                    
ra mikir.. anak sekolah
                   
ra mikir.. susune bocah

                 
wira wiri rono rene
                  
koyo ora akeh butuhe
                      
jare seng penting gayane
                    
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                          
sak karepmu seng penting seneng

 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng
 
mboh ora mikir ora mikir
                           
sak karepmu seng penting seneng..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mboh Ra Mikir – Intan Chacha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mboh Ra Mikir – Intan Chacha, Lirik Lagu Mboh Ra Mikir – Intan Chacha, Kunci Gitar Mboh Ra Mikir – Intan Chacha


Diterbitkan

dalam

oleh