Chord Gitar Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton.

(Intro)        

                     
ning kutho iki aku nemoni..
                    
wong sing paling tak tresnani
                 
sing tak sayang sayang..
            
tekane mati..

                         
nanging anane mung crito loro..
             
kowe pancen tego..
             
kowe ra rumongso..
                   
anane mung nggawe cidro..

             
aku ngrumangsani
                 --
tekaku ra dikarepke a--ti
           
aku sadar diri..
                  
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
                         
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
                    
kowe lungo ninggalke loro loro..
                            
ning purwokerto aku nduweni cerito..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Int.)       
             

                     
ning kutho iki aku nemoni..
                    
wong sing paling tak tresnani
                 
sing tak sayang sayang..
            
tekane mati..

                         
nanging anane mung crito loro..
             
kowe pancen tego..
             
kowe ra rumongso..
                   
anane mung nggawe cidro..

             
aku ngrumangsani
                
tekaku ra dikarepke ati
           
aku sadar diri..
                  
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
                         
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
                        
kowe lungo ninggalke loro loro..
                            
ning purwokerto aku nduweni cerito..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..

                         
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
                    
kowe lungo ninggalke loro loro..
                            
ning purwokerto aku nduweni cerito..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..

                           [G/B] 
ning purwokerto aku nduweni ceri..to..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..
          
hu..uuu..uuu..



GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto)[

(Intro)        

                     
ning kutho iki aku nemoni..
                    
wong sing paling tak tresnani
                 
sing tak sayang sayang..
            
tekane mati..

                         
nanging anane mung crito loro..
             
kowe pancen tego..
             
kowe ra rumongso..
                   
anane mung nggawe cidro..

             
aku ngrumangsani
                 --
tekaku ra dikarepke a--ti
           
aku sadar diri..
                  
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
                         
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
                    
kowe lungo ninggalke loro loro..
                            
ning purwokerto aku nduweni cerito..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Int.)       
             

                     
ning kutho iki aku nemoni..
                    
wong sing paling tak tresnani
                 
sing tak sayang sayang..
            
tekane mati..

                         
nanging anane mung crito loro..
             
kowe pancen tego..
             
kowe ra rumongso..
                   
anane mung nggawe cidro..

             
aku ngrumangsani
                
tekaku ra dikarepke ati
           
aku sadar diri..
                  
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
                         
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
                         
kowe lungo ninggalke loro lo..ro..
                            
ning purwokerto aku nduweni cerito..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..

                         
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
                    
kowe lungo ninggalke loro loro..
                            
ning purwokerto aku nduweni cerito..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..

                           [D/F#] 
ning purwokerto aku nduweni ceri...to..
                        
kowe ngaboti tresno sing liyo..
          
hu..uuu..uuu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton, Lirik Lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton, Kunci Gitar Ninggal Cerito (Purwokerto) – GuyonWaton