chord gitar

Chord Gitar Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu.

Capo di fret 2

(Intro)       ..

              
aku iki.. wong ra nduwe bodho..
                       
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
             
senajan aku.. ora nduwe bondho
                        
nanging aku.. isih nduwe rego..

              
ati iki.. mung kelara lere..
                         
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
            
nasibku iki.. tak songgo dewe..
                                   
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
           
nelongso.. atiku nelongso..
                     
wiwit cilik.. uripku rekoso..
               
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
                              
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

                                
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
                         
kudu golek.. sandang pangan dewe..

(Int.)    
           

              
ati iki.. mung kelara lere..
                         
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
            
nasibku iki.. tak songgo dewe..
                                   
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
           
nelongso.. atiku nelongso..
                     
wiwit cilik.. uripku rekoso..
               
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
                              
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

                                
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
                         
kudu golek.. sandang pangan dewe..
                                
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
                         
kudu golek.. sandang pangan dewe..



Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho[

(Intro)       ..

              
aku iki.. wong ra nduwe bodho..
                       
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
             
senajan aku.. ora nduwe bondho
                        
nanging aku.. isih nduwe rego..

              
ati iki.. mung kelara lere..
                         
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
            
nasibku iki.. tak songgo dewe..
                                   
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
           
nelongso.. atiku nelongso..
                     
wiwit cilik.. uripku rekoso..
               
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
                              
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

                                
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
                         
kudu golek.. sandang pangan dewe..

(Int.)    
           

              
ati iki.. mung kelara lere..
                         
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
            
nasibku iki.. tak songgo dewe..
                                   
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
           
nelongso.. atiku nelongso..
                     
wiwit cilik.. uripku rekoso..
               
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
                              
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

                                
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
                         
kudu golek.. sandang pangan dewe..
                                
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
                         
kudu golek.. sandang pangan dewe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu, Lirik Lagu Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu, Kunci Gitar Ora Duwe Bondho – Ardha Tatu


Diterbitkan

dalam

oleh