chord gitar

Chord Gitar Pengen Ngombe – Eny Sagita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pengen Ngombe – Eny Sagita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pengen Ngombe – Eny Sagita, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pengen Ngombe – Eny Sagita.

   
             

 
Aku pengen ngombe
       
Ngelak seng tak rasakke
                      
Nganti garing ning gulu rasane

                         
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
                             
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

                     
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
                      
Roso kangenku mung kanggo kowe

                         
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
                          
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  
Sopo seng kok gendhong
  
Sopo seng kok emban
                
Sopo sopo kuwi sopo
  
Sopo seng kok gendhong
  
Sopo seng kok emban
                    
Sayang sayang kuwi sopo

 
Aku pengen ngombe
       
Ngelak seng tak rasakke
                      
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude]       
                


  
Dino ganti wulan
       
wulane wis ganti tahun
                            
Aku setyo ngenteni ning stasiun

    

  
Tahun ganti windu,
       
suwene kowe tak tunggu
                               
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

 
Aku pengen ngombe
       
Ngelak seng tak rasakke
                      
Nganti garing ning gulu rasane

                         
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
                           
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

                     
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
                      
Roso kangenku mung kanggo kowe

                         
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
                          
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  
Sopo seng kok gendhong
  
Sopo seng kok emban
                
Sopo sopo kuwi sopo
  
Sopo seng kok gendhong
  
Sopo seng kok emban
                    
Sayang sayang kuwi sopo

 
Aku pengen ngombe
       
Ngelak seng tak rasakke
                      
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude]       
                


  
Dino ganti wulan
       
wulane wis ganti tahun
                            
Aku setyo ngenteni ning stasiun

    

  
Tahun ganti windu,
       
suwene kowe tak tunggu
                               
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

 
Aku pengen ngombe
       
Ngelak seng tak rasakke
                      
Nganti garing ning gulu rasane

                         
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
                           
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

                     
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
                      
Roso kangenku mung kanggo kowe

                         
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
                          
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  
Sopo seng kok gendhong
  
Sopo seng kok emban
                
Sopo sopo kuwi sopo
  
Sopo seng kok gendhong
  
Sopo seng kok emban
                    
Sayang sayang kuwi sopo

 
Aku pengen ngombe
       
Ngelak seng tak rasakke
                      
Nganti garing ning gulu rasane

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pengen Ngombe – Eny Sagita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pengen Ngombe – Eny Sagita, Lirik Lagu Pengen Ngombe – Eny Sagita, Kunci Gitar Pengen Ngombe – Eny Sagita


Diterbitkan

dalam

oleh