chord gitar

Chord Gitar Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi

Berikut ini merupakan Chord Gitar Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi.

Capo di fret 4

                       
kowe neng endi.. aku kangen..
             
wis suwe ora ngabari..
                       
opo kowe lali.. karo janjimu..
                 
mbiyen ngancani aku..

                         
 mergo ati iki.. ora koyo biasane..
                         
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

              
 uwes pirang sasi..
                
 kowe ngilang ra ngabari
                    
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
                      
kowe neng endi.. aku kangen..
             
wis suwe ora ngabari
                       
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          
ngancani aku..
                               
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

                      
kowe neng endi.. aku kangen..
                                
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           
iling janjimu mbiyen..
                         
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.)     
          

            
 lek nyatane wis nduwe ganti
       [G/B]     
aku.. lilo.. meski..
                        
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
                      
kowe neng endi.. aku kangen..
             
wis suwe ora ngabari
                       
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          
ngancani aku..
                               
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

                      
kowe neng endi.. aku kangen..
                                
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           
iling janjimu mbiyen..
                            
ngancani aku.. tekane matiku..

           
iling janjimu mbiyen..
                         
ngancani aku.. tekane matiku..



Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)[

                       
kowe neng endi.. aku kangen..
             
wis suwe ora ngabari..
                     
opo kowe lali.. karo janjimu..
                 
mbiyen ngancani aku..

                         
 mergo ati iki.. ora koyo biasane..
                        
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

              
 uwes pirang sasi..
                
 kowe ngilang ra ngabari
                   
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
                      
kowe neng endi.. aku kangen..
             
wis suwe ora ngabari
                     
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          
ngancani aku..
                               
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

                      
kowe neng endi.. aku kangen..
                              
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           
iling janjimu mbiyen..
                         
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.)     
          

            
 lek nyatane wis nduwe ganti
       [B/D#]    
aku.. lilo.. meski..
                        
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
                      
kowe neng endi.. aku kangen..
             
wis suwe ora ngabari
                     
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          
ngancani aku..
                               
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

                      
kowe neng endi.. aku kangen..
                              
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           
iling janjimu mbiyen..
                            
ngancani aku.. tekane matiku..

           
iling janjimu mbiyen..
                         
ngancani aku.. tekane matiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi, Lirik Lagu Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi, Kunci Gitar Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) – Kowe Neng Endi


Diterbitkan

dalam

oleh