chord gitar

Chord Gitar Suket Teki + Video – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Suket Teki + Video – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Suket Teki + Video – Didi Kempot, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Suket Teki + Video – Didi Kempot.

Capo di fret 3

(Intro) 
           ..

             
aku tak sing ngalah
                          
trimo mundur timbang loro ati
                        
tak oyak'o wong koe wis lali
               
ora bakal bali..

          
paribasan awak
                              
urip kari balung lilo tak lakoni
                            
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          
ra biso digugu..

(Chorus)
                 
wong salah ora gelem ngaku salah
                         
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  
mripatku uwis ngerti sak nyatane
                         
kowe selak golek menangmu dewe
                         
tak tandur pari.. jebul tukule
                  
malah suket teki..

(Interlude)      

      
paribasan awak kari balung
             
lilo tak lakoni
                         
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          
ra biso digugu..

(Chorus)
                 
wong salah ora gelem ngaku salah
                    
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  
mripatku uwis ngerti sak nyatane
                         
kowe selak golek menangmu dewe
                         
tak tandur pari.. jebul tukule
              
malah suket teki..

(Outro)     



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) 
           ..

             
aku tak sing ngalah
                         
trimo mundur timbang loro ati
                        
tak oyak'o wong koe wis lali
              
ora bakal bali..

          
paribasan awak
                              
urip kari balung lilo tak lakoni
                           
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          
ra biso digugu..

(Chorus)
                 
wong salah ora gelem ngaku salah
                        
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  
mripatku uwis ngerti sak nyatane
                        
kowe selak golek menangmu dewe
                        
tak tandur pari.. jebul tukule
                 
malah suket teki..

(Interlude)      

      
paribasan awak kari balung
             
lilo tak lakoni
                        
jebule janjimu, jebule sumpahmu
          
ra biso digugu..

(Chorus)
                 
wong salah ora gelem ngaku salah
                   
suwe-suwe sopo wonge sing betah
                  
mripatku uwis ngerti sak nyatane
                        
kowe selak golek menangmu dewe
                        
tak tandur pari.. jebul tukule
              
malah suket teki..

(Outro)     

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Suket Teki + Video – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Suket Teki + Video – Didi Kempot, Lirik Lagu Suket Teki + Video – Didi Kempot, Kunci Gitar Suket Teki + Video – Didi Kempot


Posted

in

by