Chord Gitar Suwun – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Suwun – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Suwun – Safira Inema, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Suwun – Safira Inema.

Capo di fret 3

                 
jujur.. aku iseh kangen kowe
           
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                      
suwun.. aku tau mok sayangi..
            
tau mbok cintai..
                
dengan sepenuh hati..

(Intro)      

       
ademe howo iki 
                  
marai aku.. kelingan karo kuwi
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..
         
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
               
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                    
saiki wes ra koyo mbiyen..
          
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                 
jujur.. aku iseh kangen kowe
           
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                      
suwun.. aku tau mok sayangi..
            
tau mbok cintai..
                
dengan sepenuh hati..

(Int.) ... ...
            
            

       
ademe howo iki 
                  
marai aku.. kelingan karo kuwi
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..
         
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
               
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                    
saiki wes ra koyo mbiyen..
          
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                 
jujur.. aku iseh kangen kowe
           
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                      
suwun.. aku tau mok sayangi..
            
tau mbok cintai..
                
dengan sepenuh hati..



Safira Inema - Suwun[

                
jujur.. aku iseh kangen kowe
           
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                     
suwun.. aku tau mok sayangi..
            
tau mbok cintai..
                
dengan sepenuh hati..

(Intro)      

      
ademe howo iki 
                 
marai aku.. kelingan karo kuwi
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..
        
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
              
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                   
saiki wes ra koyo mbiyen..
         
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                
jujur.. aku iseh kangen kowe
           
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                     
suwun.. aku tau mok sayangi..
            
tau mbok cintai..
                
dengan sepenuh hati..

(Int.) ... ...
            
            

      
ademe howo iki 
                 
marai aku.. kelingan karo kuwi
                     
mbiyen jik gandeng awakmu..
        
opo kowe iseh eling
        
karo aku iki..
              
mbiyen sing tau ngancani
              
ra etung awan wengi..

                   
saiki wes ra koyo mbiyen..
         
kowe karo aku..
    
amergo ora ono restu
  
teko wong tuamu..

(Chorus)
                
jujur.. aku iseh kangen kowe
           
piye kabarmu saiki
               
opo wes oleh ganti..
                     
suwun.. aku tau mok sayangi..
            
tau mbok cintai..
                
dengan sepenuh hati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Suwun – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Suwun – Safira Inema, Lirik Lagu Suwun – Safira Inema, Kunci Gitar Suwun – Safira Inema