Chord Gitar Tetep Neng Ati – OM Wawes

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tetep Neng Ati – OM Wawes. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tetep Neng Ati – OM Wawes, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tetep Neng Ati – OM Wawes.

Capo di fret 5

(Intro)    
          
           ..

               
Banyu tibo.. seko langit
                      
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
           
Sing neng atiku..
         
ra bakal iso ilang..
                      
senadyan kowe nglarani aku..

             
 Sak tenane atiku loro..
         
nanging gede tresno iki
  
luweh seko cidro

              
Janjimu.. neng aku
          
wes tak rasakke wae
                  
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
                
Aku iseh tresno kowe
                  
nganti tekan esok kapan
                  
sliramu tetep neng atiku

          
Senadyan kowe
                    
ora iso dadi sing tak karepke
                           
nganti mati, kowe tetep neng ati..
  
uuu..

(Interlude)      
                

           
 Aku tansah kelingan
             
janjimu neng aku.. ra bakal..
                     
lungo ninggal crito loro..
          
Tapi nyatane..
         
kowe ora iso njogo roso iki
                       
nganti pungkasane.. urepku..

             
 Sak tenane atiku loro..
          
nanging gede tresno iki
  
luweh seko cidro

              
Janjimu.. neng aku
          
wes tak rasakke wae
                  
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
                
Aku iseh tresno kowe
                  
nganti tekan esok kapan
                  
sliramu tetep neng atiku

          
Senadyan kowe
                    
ora iso dadi sing tak karepke
                           
nganti mati, kowe tetep neng ati..

                
Aku iseh tresno kowe
                  
nganti tekan esok kapan
                  
sliramu tetep neng atiku

          
Senadyan kowe
                    
ora iso dadi sing tak karepke
                           
nganti mati, kowe tetep neng ati..
   
wooo..o..

(Outro)       
              ..



Om Wawes - Tetep Neng Ati[

(Intro)    
          
           ..

               
Banyu tibo.. seko langit
                      
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
           
Sing neng atiku..
         
ra bakal iso ilang..
                      
senadyan kowe nglarani aku..

             
 Sak tenane atiku loro..
         
nanging gede tresno iki
  
luweh seko cidro

              
Janjimu.. neng aku
          
wes tak rasakke wae
                  
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
               
Aku iseh tresno kowe
                  
nganti tekan esok kapan
                  
sliramu tetep neng atiku

         
Senadyan kowe
                    
ora iso dadi sing tak karepke
                           
nganti mati, kowe tetep neng ati..
  
uuu..

(Interlude)      
                

           
 Aku tansah kelingan
             
janjimu neng aku.. ra bakal..
                     
lungo ninggal crito loro..
          
Tapi nyatane..
         
kowe ora iso njogo roso iki
                       
nganti pungkasane.. urepku..

             
 Sak tenane atiku loro..
          
nanging gede tresno iki
  
luweh seko cidro

              
Janjimu.. neng aku
          
wes tak rasakke wae
                  
kuwi kabeh mergo kowe..

(Chorus)
               
Aku iseh tresno kowe
                  
nganti tekan esok kapan
                  
sliramu tetep neng atiku

         
Senadyan kowe
                    
ora iso dadi sing tak karepke
                           
nganti mati, kowe tetep neng ati..

               
Aku iseh tresno kowe
                  
nganti tekan esok kapan
                  
sliramu tetep neng atiku

         
Senadyan kowe
                    
ora iso dadi sing tak karepke
                           
nganti mati, kowe tetep neng ati..
   
wooo..o..

(Outro)       
              ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tetep Neng Ati – OM Wawes yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tetep Neng Ati – OM Wawes, Lirik Lagu Tetep Neng Ati – OM Wawes, Kunci Gitar Tetep Neng Ati – OM Wawes