Chord Gitar Tresnane Wong Kere – Buku Harian

Berikut ini merupakan Chord Gitar Tresnane Wong Kere – Buku Harian. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Tresnane Wong Kere – Buku Harian, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Tresnane Wong Kere – Buku Harian.

(Intro)    
           
              

                 
kowe sing ono kadohan,
               
kangenku ora karuan
                   
saben dino tansah kelingan,
                  
sliramu ngebaki pikiran

                  
kelingan jaman semono
                   
mlaku bergandengan tangan
              
mugo wae kowe isih setyo
                
senajan aku wong dalan..

              
jare uripku ora karuan
                    
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
                     
nanging ku ra pernah gawe loro
                         
opo maneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
                           
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
                     
ojo ngasi pindah ati liyo..
                         
aku ning kene tresno karo kowe
                      
senadyan aku iki isih kere

                          
mana mungkin aku medot tresno, mas
                     
ati iki tulus kanggo kowe
                     
ora bakal aku mindah ati liyo
                      
nadyan kowe saiki isih kere

                     
kowe ning kono ojo pindah ati liyo
                      
sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
                      
kowe telpon aku jare kowe rindu aku
    
tunggu tunggu aku
         
ku kan temui dirimu.. dirimu..

                       
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
                         
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
                       
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
                                  
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Interlude)        
                    

              
jare uripku ora karuan
                    
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
                     
nanging ku ra pernah gawe loro
                         
opo meneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
                           
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
                     
ojo ngasi pindah ati liyo..
                         
aku ning kene tresno karo kowe
                      
senadyan aku iki isih kere

                          
mana mungkin aku medot tresno, mas
                     
ati iki tulus kanggo kowe
                     
ora bakal aku mindah ati liyo
             
nadyan kowe saiki isih kere

                           
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
                     
ojo ngasi pindah ati liyo..
                         
aku ning kene tresno karo kowe
                      
senadyan aku iki isih kere

                          
mana mungkin aku medot tresno, mas
                     
ati iki tulus kanggo kowe
                     
ora bakal aku mindah ati liyo
                      
nadyan kowe saiki isih kere

                       
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
                         
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
                       
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
                                  
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Outro)       
        



Buku Harian - Tresnane Wong Kere[

(Intro)    
           
              

                 
kowe sing ono kadohan,
              
kangenku ora karuan
                   
saben dino tansah kelingan,
                  
sliramu ngebaki pikiran

                  
kelingan jaman semono
                  
mlaku bergandengan tangan
              
mugo wae kowe isih setyo
                
senajan aku wong dalan..

             
jare uripku ora karuan
                    
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
                    
nanging ku ra pernah gawe loro
                         
opo maneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
                           
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
                    
ojo ngasi pindah ati liyo..
                         
aku ning kene tresno karo kowe
                      
senadyan aku iki isih kere

                          
mana mungkin aku medot tresno, mas
                    
ati iki tulus kanggo kowe
                     
ora bakal aku mindah ati liyo
                      
nadyan kowe saiki isih kere

                     
kowe ning kono ojo pindah ati liyo
                     
sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
                      
kowe telpon aku jare kowe rindu aku
    
tunggu tunggu aku
         
ku kan temui dirimu.. dirimu..

                       
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
                        
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
                       
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
                                  
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Interlude)        
                    

             
jare uripku ora karuan
                    
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
                    
nanging ku ra pernah gawe loro
                         
opo meneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
                           
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
                    
ojo ngasi pindah ati liyo..
                         
aku ning kene tresno karo kowe
                      
senadyan aku iki isih kere

                          
mana mungkin aku medot tresno, mas
                    
ati iki tulus kanggo kowe
                     
ora bakal aku mindah ati liyo
             
nadyan kowe saiki isih kere

                           
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
                    
ojo ngasi pindah ati liyo..
                         
aku ning kene tresno karo kowe
                      
senadyan aku iki isih kere

                          
mana mungkin aku medot tresno, mas
                    
ati iki tulus kanggo kowe
                     
ora bakal aku mindah ati liyo
                      
nadyan kowe saiki isih kere

                       
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
                        
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
                       
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
                                  
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Outro)       
        

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Tresnane Wong Kere – Buku Harian yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Tresnane Wong Kere – Buku Harian, Lirik Lagu Tresnane Wong Kere – Buku Harian, Kunci Gitar Tresnane Wong Kere – Buku Harian