Chord Gitar Yowes – NDX A.K.A

Berikut ini merupakan Chord Gitar Yowes – NDX A.K.A. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Yowes – NDX A.K.A, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Yowes – NDX A.K.A.

(Intro)     
            

                        
 rapernah terbayang ning uripku
                     -
 kowe tego ninggalke awakku
                      
 janji-janjimu mung palsu
                 
kowe nglarani atiku
                    
lungo karo lanangan pilihanmu

                    
 rono rene kesandung kenangan
                  -
 seprene aku iseh kelingan
                       
 kowe sing tak sayang malah ilang
                          
akhire aku ra nyanding nang pelaminan

              
 sak tenane ati iki loro
                     
 tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

(Chorus)
                        
ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
                         
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
             
yo wes ra masalah..
                  
mungkin iki wis dalane..

                        
ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
                                  -[G/B]
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
             
yo wes ra masalah..
                          
a--ku tanpamu.. bahagia selalu..

                    
 rono rene kesandung kenangan
                  
 seprene aku iseh kelingan
                       
 kowe sing tak sayang malah ilang
                          
akhire aku ra nyanding nang pelaminan

              
 sak tenane ati iki loro
                     
 tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

(Chorus)
                        
ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
                         
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
             
yo wes ra masalah..
                  
mungkin iki wis dalane..

                        
ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
                                  -[G/B]
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
             
yo wes ra masalah..
                       
a--ku tanpamu.. bahagia selalu..

                            
 aku nek berjuang kowe ne ngilang
                         
sak tenane ati wegah kelangan
                       
aku wis tenanan jebule kowe dolanan..

                      
 yo wis ora popo aku lilo
                     
senajan ati rasane loro
                           
kowe tego ninggal aku demi lanangan liyo

(Chorus)
                        
ditinggal lungo pas lagi sayang sayange
                         
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
             
yo wes ra masalah..
                  
mungkin iki wis dalane..

                        
ora kelingan kowe nangis ning rangkulanku
                 -             -[G/B]
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
             
yo wes ra masalah..
                          
a--ku tanpamu.. bahagia selalu..

                                 
ho..uwoo.. aku tanpamu.. bahagia selalu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Yowes – NDX A.K.A yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Yowes – NDX A.K.A, Lirik Lagu Yowes – NDX A.K.A, Kunci Gitar Yowes – NDX A.K.A